"In order to be irreplaceable, one must always be different" - Coco Chanel

недеља, 11. децембар 2011.

Coco Chanel


Gabrielle Bonheur - osnivac najpoznatijeg brenda Coco Chanel, pa time se moze i reci da je ovo zena koja je ostavila najveci pecat u istoriji mode. Ona je moja inspiracija, i zato zelim da moj prvi znacajniji clanak na ovom blogu bude u okviru Chanela. :)
Gabrielle je bila francuska modna kreatorka, koja je u tragala za skupocenom jednostavnoscu 20 veka. Njen rad su po mom misljenju obelezili famozni blejzeri u Coco stilu, takav kroj sakoa je danas -must have, tu se mogu nabrojati i clutch torbe,sa zlatnim lancem i malim chanel znakom, koje su najveci hit u svetu vec deciniju iza nas. Naravno tu je i neizbezna little black dress-mala crna haljina, koja je jedna od njenih zasluga sto se i danas nosi, koja je uvek u trendu, bilo da je to haljina brenda Chanel, ili sasvim obicna haljina, vazno je da je ona klasicna, jednostavna i crna, i zato svaka devojka sigurno ima bar jednu takvu u svom garderoberu. O Parfemima mozemo da pisemo do sutra, naravno neprevazidjeni Chanel madamoiselle n.5, mada ja sam licno ljubitelj onih Coco Madamoiselle blazijih varijanti (na primer rozi je odlican)... ;) 
Coco Chanel predstavlja simbol stila,kvalitete,luksuza i visoke mode. I da, to su te famozne dve stvarcice, koje su neprevazidjeni modni detalj.... :)

Нема коментара:

Постави коментар